Odilon Nieuwsterug naar overzicht »

Klant in de kijker: Het Zwaantje

10 / 02 / 2015

Houten lambrizeringen, kristallen luchters, comfortabele stoelen en een gezellig haardvuur. Niet alleen het interieur is gezellig en warm in Het Zwaantje, ook de eigenaars ontvangen je met veel warmte, spontaan en oprecht. Dit charmant restaurant is een echte familiezaak: Geert Vanhee is chef, zijn dochter Niki staat in voor de bediening en echtgenote Trui springt bij waar nodig. De keuken is klassiek zonder veel liflafjes, maar Geert weet waar de goede ingrediënten te halen. Hij viel al regelmatig in de prijzen met zijn creaties met chocolade.

Geert was van in het begin overtuigd van onze wijnen. Op de overzichtelijke wijnkaart van Het Zwaantje staan dan ook heel wat wijnen van Odilon. Een favoriet? Niki en Geert moeten niet zo lang nadenken. Met de Verus Sauvignon, Pinot Gris of Riesling hebben ze al veel klanten aangenaam kunnen verrassen! De Cava Brut Reserva van Bujonis is het huisaperitief.

 

Het Zwaantje viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan, de eerste drie jaar aan de Garenmarkt en sinds 1998 aan de Katelijnepoort. Een vaste waarde dus, en een (nieuw) bezoek is warm aanbevolen.

 

 

 

 

Restaurant Het Zwaantje

Gentpoortvest 70

8000 Brugge

tel 0473/71 25 80

gesloten op woensdag en donderdag

www.hetzwaantje.be

info@hetzwaantje.be