Tokaji is zonder twijfel een van de meest bijzondere wijngebieden ter wereld: eigen druivenrassen, een uniek terroir,... Zsolt Berger en zijn vrouw Szilvia Karádi bezitten 4 ha in de beste percelen van Erdöbénye: Narancsi, Palandor en Haraszt. Ze kochten de gronden in 1999 en renoveerden het keldergebouw. Naast wijnbouw verhuren ze ook vakantieverblijven op het domein.
Goudgele, viskeuze wijn. Aroma's van honing, tropisch fruit en gedroogde abrikozen. Volle, zoete smaak met mooie frisse zuren.
wijngaard
Vulkanische bodem.
kelder
Zowel Szamorodni als Aszu-wijnen worden gemaakt van druiven die zijn aangetast door edelrot. Het verschil is dat voor Aszu er druif per druif geplukt wordt, terwijl voor Szamorodni de volledige trossen geplukt worden. In oogstjaren waarin de edelrot zich gelijkmatig ontwikkelt maakt dat geen gigantische verschil. Na de pluk worden de druiven 12 uur geweekt (skin contact). Daarna worden de druiven geperst. Na de trage gisting rijpt de wijn nog 12 maanden in barrique van Hongaarse eik (van het Zemplén-woud).