Dit jonge bedrijf werd in 2004 opgezet door de broers Luís en Pedro Rosado. Ze zijn opgegroeid tussen de wijngaarden en hebben zelf lang nagedacht over hoe ze op rendabele manier een goede, concurrentiële wijn konden maken. De oplossing ligt in samenwerking: de druiven komen van Quinta do Gradil in Cadaval, waar top-oenoloog António Ventura het wijnmaken controleert. De botteling gebeurt in een ultramoderne installatie in Alcobaça die gedeeld wordt met 17 andere producenten. Op die manier drukt men de kosten. Er worden ongeveer een half miljoen flessen per jaar geproduceerd, uitsluitend reservas. Maar liefst 90% wordt geëxporteerd, een unicum in Portugal.
Diep robijnrood. Aroma's van kersen en rood fruit, met toetsen van kruiden (o.a. vanille) en bloemen. Rijke, volle maar zachte smaak met soepele tannines. Moderne stijl.
wijngaard
Selectie van de beste terroirs van Paço das Côrtes. De bodems zijn klei- en kalkhoudend en de nabijheid van de oceaan zorgt voor een martieme invloed.
kelder
Na de oogst gisten de ontriste druiven in inox bij maximaal 24°C. Daarna volgt een rijping van 6 maanden op Amerikaanse eik.